bratislav stajicPovodom osnivanja Aikido kluba „Samurai“ u Prijedoru, seminar će održati Bratislav Stajić koji ima bogato profesionalno iskustvo u trenerskom poslu i 31 godinu aktivnog trenuranja, što je rezultovalo ekspertnim znanjem aikidoa kao i originalnosti u metodologiji obuke i vođenju treninga.

Kod nas i u inostranstvu Stajić je poznat po tehničkoj preciznosti i orginalnosti izvođenja tehnika, kombinovanim sa izuzetno efikasnim udarcima u vitalne tačke. Specijalista je za tehnike odbrane od više naoružanih napadača.

U dosadašnjoj karijeri vodio je i organizovao preko 50 međunarodnih i domaćih seminara. Aktivno je vodio seminare policiji, vojsci, specijalnoj jedinici za brzo djelovanje (SOBR) Rusije, Visokoj školi za unutrašnje poslove (odjeljenje Interpol) u Ektarinburgu Rusija, specijalnim jedinicama MCS Rusije, a od 1997. godine je 5 godina obučavao Specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Majstor Bratislav Stajić je jedan od osnivača Internacionalne Aikido akademije, srpskog aikido saveza, ruskog saveza klubova realnog aikidoa, svjetskog centra realnog aikidoa.

Godinama je radio na propagiranju aikidoa i realnog aikidoa. Pomogao je osnivanja i razvoj mnogih klubova i saveza. Predstavlja vještinu na najvećim manifestacijama borilačkih vještina u svjetu. Više informacija se može naći na sajtu www.aikido.rs

Ovaj seminar će se održati u nedjelju, 13.04.2014. godine, u 10 časova u prostorijama Džudo kluba „Željezničar“.