rudar prijedor-odlazak na prijateljski mecUprkos snježnim padavinama i lošem vremenu, fudbaleri Rudar-Prijedora i Slobode Novi Grad zajedno su otputovali u Krupu na Vrbasu gdje će odigrati prijateljski susret na terenu sa vještačkom travom.

-Već smo otkazali jedan pripremni susret protiv Jedinstva iz Bihaća što je poremetilo zacrtani plan rada, pa bi neodigravanje još jedne utakmice loše uticalo na naše pripreme. Zajedno sa kolegom Zlatkom Jelisavcem koji vodi ekipu iz Novog Grada sam se složio da, uprkos snijegu, idemo u Krupu na Vrbasu kako bi obje ekipe imale kvalitetnu provjeru u ovom dijelu priprema – potvrdio je Zoran Bujić, šef stručnog štaba Rudar-Prijedora.

Inače, sekretar kluba Zijad Čanić i član uprave Dalibor Majkić boravili su juče na području Makarske gdje su tražili najbolju lokaciju za desetodnevne pripreme koje su planirane u toplijim krajevima, a konačna destinacija biće poznata u narednim danima.

Za to vrijeme fudbaleri Rudar-Prijedora trenirali su u zatvorenoj hali Lasta(bivši Celpak).

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
rudar prijedor-trening u hali (1) rudar prijedor-trening u hali (2) rudar prijedor-trening u hali (3) rudar prijedor-trening u hali (4)