Gradski odbor SDS-a Prijedor formirao je večeras izborni štab, a potom na svečanoj sjednici predstavio kandidate za gradonačelnika i Skupštinu grada Prijedora.

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Milan Tubin najavio je da izborni štab počinje da funkcioniše od današnjeg dana i dodao da se prilikom večerašnjeg predstavljanja kandidata vidjelo koliko je SDS u Prijedoru stvarno jak.

“Uzeli smo sve što je potrebno našim građanima. Na listi su ekonomisti, pravnici, doktori, inženjeri, domaćini, poljoprivrednici – sve ono što jedan grad čini živim i što čini jednu privredu. Ponosan sam da mogu biti nosilac jedne takve liste, a najponosniji što imamo kvalitetnog, dobrog i čestitog kandidata za gradonačelnika”, rekao je Tubin novinarima.

Kandidat za gradonačelnika Prijedora Maja Stojić Dragojević rekla je da su ovi izbori istorijska šansa za promjene u Republici Srpskoj koje će se potom potvrditi i na opštim izborima koji su posebno važni.

“Smatramo da svi zaslužujemo da živimo bolje”, istakla je Dragojevićeva.

Ona je odbacila spekulacije da SDS u Prijedoru na izbore ide udružena s nekim drugim političkim subjektima.

“Idemo u ovu borbu sami. Ja sam ponosna što sam kandidat SDS-a. Boriću se do kraja za tu poziciju. Boriću se protiv svih sedam partija /okupljenih oko SNSD-ovog kandidata za gradonačelnika/ i protiv Gradskog odbora PDP-a Prijedor. Mi znamo da većina članova /PDP-a/ razmišlja potpuno opoziciono i da će nas podržati u borbi jer sam ja jedini opozicioni kandidat za gradonačelnika”, dodala je ona.

SRNA