Dana 27.08.2020. godine u prostorijama Omladinskog Savjeta Prijedor biće organizovano veče filma sa početkom u 20 časova.

Pozivamo sve mlade ljude da nam se pridruže u sledećoj zanimljivoj aktivnosti koju Omladinski Savjet Prijedor realizuje kroz projekat „Aktiviraj se, pokreni se“.

Omladinski savjet Prijedor realizuje projekat pod nazivom „Aktiviraj se, pokreni se“, cilj projekta jeste da omladinci spoznaju da su oni nosioci promjena u društvu, unapređenju lokalnih i mjesnih zajednica upravo kroz aktivizam mladih.

U prvom dijelu projekta realizovali smo radionice sa tematikom: liderstva i javnog zagovaranja. U sklopu mjeseca mladih održali smo takmičenje iz slikarstva, pisanja poezije i fotografije, i nagradili najistaknutije radove te dodijelili nagrade 12.08. na svjetski dan mladih.

U nastavku obilježavanja mjeseca mladih uspješno smo realizovali prvo veče filma 20.08.2020. godine i nastavljamo sa sledećim događajem.

Drugo veče filma planirano je za 27.08.2020. Godine, planirani film za gledanje je „Before I Fall“ (2017), u prostorijama Omladinskog Savjeta Prijedor. Ovim putem želimo da pozovemo zainteresovane mlade ljude da nam se pridruže na drugoj večeri filma i da zajedno nakon gledanja filma diskutujemo o aktuelnim temama mladih ljudi i o aktivizmu mladih.

Mladi koji su zainteresovani za drugo veče filma treba da potvrde svoj dolazak na e-mail OSP-a ili putem profila na društvenoj mreži Facebook OSP-a.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bonia and Hercegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Za svako dodatno pitanje i informaciju slobodno nam se obratite putem maila omladinskisavjetprijedor@gmail.com, ili putem zvanične stranice na društvenoj mreži facebook.

Ne zaboravite vrata kancelarije Omladisnkog savjeta Prijedor su vam uvijek otvorena.

Omladinski savjet Prijedor