Motel “Bijele vode”, koji se nalazi u srcu Nacionalnog parka “Kozara”, uključio se u projekat turističkih vaučera i gostima ponudio izuzetno povoljan aranžman u modernom smještaju sa restoranom nacionalne kuhinje.

“Riječ je o posebnoj ponudi za dvije osobe, pet dana, četiri noćenja s doručkom i večerom, po cijeni od 145 KM po osobi plus vaučer. U cijenu su uključeni parking i vaj-faj“, rekao je Srni marketing menadžer motela “Bijele vode” Vladislav Mirković.

On je naglasio da gosti mogu sami realizovati svoje vaučere, direktno kontaktirajući motel, a mogu i preko turističkih agencija u regijama Bijeljina, Trebinje, Istočno Sarajevo i Banjaluka, s kojima ovaj motel ima saradnju.

“U tom slučaju, agencije, uz saglasnost gosta, komuniciraju s Ministarstvom trgovine i turizma Vlade Republike Srpske realizaciju vaučera, što gostima znatno olakšava proceduru korištenja ovog prava“, dodao je Mirković.

Detaljne informacije o posebnoj ponudi dostupne su na sajtu http://www.bijelevode.com/, a na sajtu Nacionalnog parka “Kozara” http://www.npkozara.com/ gosti mogu vidjeti kojim sve sadržajima mogu obogatiti svoj boravak.

SRNA