Odbor ratnih vojnih invalida boračkih organizacija grada Prijedora i opštine Oštra Luka održaće sjednicu sutra u Prijedoru, a jedna od tema će biti i dešavanja u Boračkoj organizaciji Republike Srpske.

“Rasprava će biti vođena o donošenju zaključaka o posljednjim dešavanjima u BORS-u, odnosno organizovanju neformalnih sastanaka u Istočnom Sarajevu i Gradišci”, saopšteno je iz Odbora.

Na dnevnom redu su i aktuelna pitanja iz Odbora ratnih vojnih invalida Boračke organizacije Republike Srpske i problematika u radu Odbora.

Sjednici će prisustvovati predsjednik Odbora ratnih vojnih invalida BORS-a Radan Ostojić.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, poštujući odluke Republičkog štaba za vanredne situacije, sjednici bi trebalo da prisustvuju po dva predstavnika iz Odbora ratnih vojnih invalida iz opštinskih boračkih organizacija regije Prijedor i Boračke organizacije grada Prijedora, članovi Predsjedništva BORS-a iz ove regije, kao i predstavnici Odbojkaškog kluba invalida “Kozara” Prijedor.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 časova u sali Zavoda za izgradnju grada Prijedora, a saopštenje za medije biće objavljeno oko 12.00 časova.

SRNA
Foto – ilustracija