to prijedor-sajam turizma bec (1)Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila na Međunarodnom sajmu turizma Ferienmesse u Beču koji je održan od 15. do 18. januara 2015. godine. Austrijskom tržištu se predstavila kompletna Republika Srpska, a u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Beču.

Ferienmesse u Beču je najznačajniji sajam turizma u Austriji sa na kojem se predstavilo preko 700 izlagača iz preko 70 zemalja svijeta. Promocija na ovom sajmu je nastavak aktivnosti i uspješne saradnje sa Predstavništvom RS-a u Beču. Turistička ponuda Republike Srpske se po treći put za redom predstavila austrijskoj publici na sajmu turizma Ferienmesse.

U sklopu predstavljanja 17.01.2015. odnosno trećeg dana sajma održana je prezentacija Republike prilikom koje je prezentovana ponuda turističkih destinacija Srpske, a organizovan je i nastup kulturno umjetničkog društva “Karađorđe” iz Beča. Ova sajamska manifestacija okuplja brojne izlagače, a prije svega nacionalne i regionalne turističke organizacije, turoperatore, hotele, turističke asocijacije i ostale turističke subjekte. Sajam u Beču je prepoznat od strane brojnih turističkih organizacija iz našeg regiona kao važna promotivna aktivnost ka važnom emitivnom tržištu Austrije. Na štandu Republike Srpske prezentovana je i ponuda seoskog domaćinstva “Banjac” i organizovana i degustija vina navedenog domaćinstva.

Turistička organizacija grada Prijedora
to prijedor-sajam turizma bec (2) to prijedor-sajam turizma bec (3)