Ova 2020. godina će u našem klubu biti upamćena po problemima prouzrokovanim virusom Covid-19, ali i po završenim krucijalnim infrastrukturnim radovima.

Naime, u toku ove godine su uređene potpuno nove svlačionice, možda i najljepše u ovom djelu Republike Srpske, koje će od 8.8.2020. godine sa uživanjem koristiti sve selekcije našeg kluba, kao i svi naši gosti.

Fotografije ne mogu u potpunosti dočarati kompletan ugođaj i izgled novih svlačionica, ali se može vidjeti da su svlačionice, kupatila i toaleti urađeni na najvišem mogućem nivou. Treba istaći i da su u potpunosti preuređene i elektroinstalacije i vodoinstalacije kako bi i tehnički parametri bili na najvišem nivou.

Osim radova na svlačionicama, urađeni su i veliki radovi na uređenju kompletnog stadiona i okoline. Ofarbana je kompletna ograda (zaslugom prvotimaca) uređena je kanalizacija, izmješten je dio ograde kako bi nove svlačionice bile unutar ograđenog dijela, čitav kompleks oko stadiona se sada kosi i održava, te dodatno uređuje. Takođe, izvršeni su i značajni radovi na gornjem spratu objekta koji će u budućnosti predstavljati svečanu salu i teretanu našeg kluba.

Sve u svemu, svi igrači našeg kluba(od pjetlića do veterana) sada imaju odlične uslove za rad i uživanje u fudbalu, a na njima je samo da ih čuvaju i održavaju.

Preostalo je još samo da se uradi fasada kako bi objekat dobio konačan reprezentativan izgled. Klub se trudi da obezbjedi sredstva i za te radove. Što se tiče do sada pomenutih radova, on su izvršeni na osnovu sredstava Grada Prijedora, a veliki doprinos su dali Arcelor Mittal, kao i članovi uprave koji su nesebičnim radom i ulaganjem svojih sredstava doprinijeli da se svi radovi završe na vrijeme.

FK Omarska