prijedor-gracanica-prijateljska (5)Rukometaši Prijedora u posljednoj provjeri pred nastavak prvenstva Premijer lige BiH, kada dočekuju tuzlansku Slobodu, poraženi su u Banjaluci od domaćeg Borca rezultatom 32:26(15:12).

Ipak, predvođeni Dejanom Unčaninom i Srđanom Savićem, koji su postigli po šest golova, pružili su dostojan otpor favorizovanom domaćinu, članu Regionalne SEHA-lige.

-Odigrali smo dobro do 40.minuta (17:17), ali nam je ponovo, kao i protiv Gračanice, bio nešto lošiji finiš utakmice. Najvažnije je da su svi momci dobili priliku, oni što su bili iscrpljeni od jesenjih borbi za bodove su se osvježili i vjerujem da ćemo spremno dočekati proljeće sa željom da priredimo nove radosti našim navijačima – rekao je trener Bojan Unčanin.

Vrijedi napomenuti da su jesenas izabranici mladog, ali već dokazanog stručnjaka, koji su polusezonu okončali na petom mjestu, bili neprikosnoveni na svom terenu.

U sportskoj dvorani „Mladost“ u gradu na rijeci Sani, u šest mečeva ostvarili sve pobjede, a slavili su i na gostovanjima mostarskom Zrinjskom i Krivaji iz Zavidovića, doživjevši ukupno pet poraza.

BORAC – PRIJEDOR 32:26 (15:12)

Dvorana Borik
Gledalaca: 100
Sudije: Praštalo/Todorović
Sedmerci: Borac 2 (1), Prijedor 3 (2)
Isključenja: Borac 10 minuta, Prijedor 8 minuta

BORAC:
Jokanović (11 odbrana, 1 sedmerac), Ćosić, Hercegovac 4, Vujović 6, Tešić 2, Đurić, Abadžić (4 odbrane), Nježić 1, Hušić, Obradović 4, Trivundža 5 (1), Ćelić 3, Šešić, Ćeranić 2, Đukić 5, Nikolić
Trener: Igor Rađenović

PRIJEDOR:
Beširević (8 odbrana, 1 sedmerac), Bojić, D. Unčanin 6 (1), Miljuš 1 (1), Vlačina, Popović 2, Škrga 1, Mirković 2, Kaurin 2, Daničić 1, Srdić, Čutura (2 odbrane), Janković, Balaban, Gavrić 3, Topić (1 odbrana), Savić 6, Blagojević, Radaković 2
Trener: Bojan Unčanin

N.Đerić/A.Drakulić
Foto – arhiva