Pripremna utakmica

Omarska: Brdo 8:1

Strijelci: Panić ‘11 i ‘41, Stojnić ‘17, Vračar ‘21, Grahovac ‘45 i ‘53, Romanić S. ‘65, Kvočka ‘81 – Stojić ‘75

Omarska: Jokić, Anđić, Ratković M, Nišević, Ratković A, Grahovac, Zdjelar, Vračar, Stojnić, Panić, Rosić B. Ušli: Drinić, Romanić S, Romanić D, Krecelj, Radanović, Kvočka, Pušac Drago, Rosić Đorđe

Omarska je zabilježila i petu ubjedljivu pobjedu u okviru priprema za narednu sezonu.

U petom pripremnom susretu savladano je Brdo sa čak 8:1. I na ovoj utakmici trener Vuleta je koristio svih dvadeset igrača i svi su pokazali da se na njih može računati.

Dovoljno govori ubjedljiva pobjeda, a još kad se spomene da danas nisu igrali Romanić Darko, Romanić Bojan i Lajić, a da je Krecelj ušao tek u drugom poluvremenu, sa pravom se može reći da Omarska sa najvišim ambicijama ulazi u prvenstvo.

Na ruku nam ide i odluka saveza da dozvoli pet izmjena u narednoj sezoni, jer Omarska sada raspolaže sa dvadesetak igrača koji mogu bez problema igrati u prvoj postavi.

Što se tiče ove utakmice, rezultat sve govori, Omarska je dominirala i ubjedljivo slavila , te deklasirala protivnika. Očekivala se mnogo bolja igra gostiju, jer je Brdo od ove sezone po prvi put u drugoligaškom društvu i za ekipu Brda nastupa nekoliko istaknutih igrača (Kecman, Milićević…). Ipak, danas su svi u ekipi Omarske bili odlični, ali ipak treba izdvojiti Panić Vedrana koji je u prvom poluvremenu terorisao odbranu Brdu. Prvi gol je dao nakon solo prodora, drugi je namjestio Stojniću, a četvrti gol za Omarsku je postigao preciznim i lukavim udarcem sa ivice šesnaesterca.

Još dva gola u prvom poluvremenu su postigli Vračar i Grahovac, pa se na poluvrijeme otišlo sa visokim vođstvom Omarske od čak 5:0.

U drugom poluvremenu oba trenera su izvršila mnogo izmjena, ali je i dalje golman gostiju bio na velikim iskušenjima.

Golove za Omarsku u drugom poluvremenu su postigli Grahovac, Romanić Stevica i Kvočka, a utješni gol za goste je postigao Stojić.

Dakle, Omarska i dalje igra odlično, razigrano i efikasno u pripremama, te ostaje samo da se vidi da li će tako biti i kada počne bitka za bodove, a prvenstvo je na vratima, Laktaši u Omarsku dolaze već za deset dana.

Fk Omarska