ŠA Fest obavještenje

Povodom najnovijih odluka i propisanih mjera koje je 20. jula 2020. godine donio Republički štab za vanredne situacije, a kojima se zbog nepovoljne epidemiološke situacije u RS, javni skupovi ograničavaju do 50 ljudi na otvorenom prostoru uz obavezno nošenje maski, ŠA Fest tim je primoran da planirani program ŠA Ulice odgodi za 2021. godinu kao što je slučaj i sa ranije odgođenim ŠA Festom koji je trebao biti održan u Prijedoru 31. jula i 1. avgusta ove godine.

“Nakon pomjeranja ŠA Festa nadali smo se da ćemo svoju publiku počastiti sjajnim programom u glavnoj prijedorskoj ulici. Dogovorili smo najbolje izvođače i planirali odlične, nesvakidašnje sadržaje. Nažalost, cijeli program ŠA ulice, kao što je slučaj i sa ŠA Festom, zbog najnovijih mjera, moraćemo pomjeriti za 2021. godinu”, saopštava ŠA Fest tim.

Podsjećamo vas da je na ovogodišnjem ŠA Festu i u ŠA Ulici sa novim festivalskim zonama i pozornicama, između ostalih trebalo da nastupe: Goran Bare i Majke, Hladno Pivo, Metodi Hristov, Valentino Kanziani, Marko Nastić, Dejan Milićević, Elemental, Edo Majka, Nipplepeople, Prti BeeGee, Vasil Hadžimanov Bend, Natali Dizdar, Lane Gutović, Zijah Sokolović, Arijana Čulina i mnoga druga poznata imena iz svijeta muzike, umjetnosti i teatra.

“Znamo da smo svi skupa željni dobrog provoda i kvalitetnih kulturnih sadržaja, ali trenutno moramo da budemo odgovorni i svjesni situacije u kojoj se nalazimo i poštujemo mjere koje su donijele nadležne institucije”, poručuju organizatori ŠA Festa.

ŠA Fest tim vrijedno nastavlja da radi i planira nova druženja sa svojom vjernom publikom vjerujući da će epidemiološka situacija dozvoliti druženja i dobru zabavu i prije planiranog ŠA Festa koji je zakazan za 30. i 31. jul 2021. godine.

ŠA Fest