Slaven Stjepanović, ofanzivni vezni igrač, potpisao je ugovor sa FK Rudar-Prijedor na godinu dana.

Bivši igrač Partizana, ovom prilikom je izjavio: “Veliko mi je zadovoljstvo sto sam došao u klub kakav je Rudar-Prijedor, dobro organizovan i klub sa ozbiljnim ambicijama. Sjajno sam primljen od uprave kluba, predsjednika i saigrača, posebno mi je drago sto cu ponovo sarađivati sa trenerom Borisom Savićem, sa kojim sam sarađivao i u Zvijezdi 09. Svi zajedno ćemo pokušati da ostvarimo ciljeve kluba, a to je prvenstveno plasman u Premijer ligu BiH. Rudar ima dosta mladih kvalitetnih igrača i sa nas par iskusnih, trebalo bi da se napravi dobra priča. Neće biti ni malo lak zadatak da se ostvare ciljevi, jer se liga proširila na 16 klubova i biće zanimljiva borba kako za ulazak u PL, tako i za opstanak. Na nama je da se što bolje spremimo i ako Bog da, da dočekamo početak prvenstva bez povreda. Iza nas je pauza od 4 mjeseca neigranja, trebace vremena da se vratimo u formu ali i da usvojimo sve zahtjeve trenera Savića. Ipak, ne sumnjam da ćemo na kraju sezone ostvariti sve zacrtane ciljeve.”

Stjepanović je rođen 2. novembra 1987. godine u Varešu, BIH. Nastupao je za mnogobrojne klubove od kojih su najpoznatiji beogradski Partizan i novosadska Vojvodina. U sezoni 2018/2019. igrao je u Premijer ligi BIH i to za FK Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići.

Ovaj 32-godišnji fudbaler koji ima iskustvo igranja u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope će svakako doprinijeti klubu svojim iskustvom i kvalitetom.

rudar-prijedor.com