dns aktiv zena aerodromsko naselje-savindan-centar sunce (1)Članice Aktiva žena Demokratskog narodnog saveza (DNS) Prijedor – Mjesni odbor (MO) Aerodromsko naselje posjetile su Javnu ustanovu Centar Sunce gdje su najmlađim štićenicima uručili paketiće.

„Akcije je organizovana povodom velikog pravoslavnog praznika Svetog Save. Uz lične priloge naših članova te uz pomoć ljudi dobre volje, obezbjedili smo 30 paketića koji su uručeni mališanima koji pohađaju osnovnu školu u sklopu Centra. Osim toga, osigurali smo i pakete sa odjećom kao i slatkiše i voće za malo starije učenike“, rekla je Slavica Varsaković, predsjednica Aktiva žena DNS-a Aerodromsko naselje.

Ona je dodala da je darivanje djece iz Centra Sunce oko Savindana već postalo tradicija i dešava se posljednje četiri godine.

„Ovo je samo jedna u nizu naših redovnih i brojnih aktivnosti tokom godine a najveća nagrada za naš trud je radost koju vidimo kod djece svaki put kada ih posjetimo“, istakla je Varsaković.

Direktorica JU Centar Sunce Slađana Radaković rekla je da već nekoliko godina ima dobru saradnju sa Aktivom žena DNS-a MO Aerodromsko naselje i da posjeta njegovih članica oko Savindana mnogo znači ovoj djeci.

„Naši učenici i štićenici se uvijek obraduju poklonima i paketićima, a nama koji brinemo o njima je naročito drago kada vidimo da i drugi misle na svu našu djecu i redovno nas posjećuju“, dodala je Radaković.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
dns aktiv zena aerodromsko naselje-savindan-centar sunce (2) dns aktiv zena aerodromsko naselje-savindan-centar sunce (3) dns aktiv zena aerodromsko naselje-savindan-centar sunce (4) dns aktiv zena aerodromsko naselje-savindan-centar sunce (5) dns aktiv zena aerodromsko naselje-savindan-centar sunce (6)