Kampanja “Herceg Novi te zove” obradovala je 26 porodica iz regiona koje će besplatno ljetovati u Herceg Novom pet dana.

U prvom krugu nagradne igre podijeljena su ljetovanja koja će iskoristiti preko 100 gostiju iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Dobitnici nagrada boraviće u hotelima i apartmanima vrhunskog kvaliteta, i imaće priliku da se uvjere zašto je baš Herceg Novi prepoznat kao grad koji umije najljepše da dočeka svoje goste.

“Ponosan sam na činjenicu da postoji ogroman broj onih koji vole Herceg Novi, doživljavaju ga kao svoj drugi dom i jedva čekaju da se sretnemo na jadranskoj obali”, istakao je predsjednik Opštine Stevan Katić. Poručio je da goste u Herceg Novom očekuju dobri domaćini, ljepota i prijatelji.

Dobra vijest je da se akcija nastavlja i da 15. juna slijedi izvlačenje drugog kruga nagrada.

“Herceg Novi te zove je najmasovnija akcija ovog tipa ikada organizovana u ovom gradu na obali Jadrana. U prvom krugu kampanja je stigla do preko milion ipo ljudi, preko pola miliona je onih koji su posjetili zvanični sajt, a više od 30.000 ljudi iz 80 država se prijavilo sa željom da ljetuje u Novom. Najveće intresovanje zabilježeno je u regionu, na koji je kampanja i bila usmjerena, pa je 65% prijavljenih sa tržišta Srbije, a 15% iz Bosne i Hercegovine.

“Imajući sve to u vidu, Herceg Novi je odlučio da nastavi akciju darivanja i organizuje još jednu dodjelu nagrada, u saradnji sa brojnim hotelijerima i izdavaocima privatnog smještaja koji su se uključili. Šansu da 15. juna osvoje besplatan smještaj u Novom imaće svi koji se prijave na sajtu www.hercegnovitezove.com, kao i oni koji su se do sada prijavili, a nisu nagrađeni u prvom krugu.

Srećni dobitnici akcije “Herceg Novi te zove”, koji će svoje odmore provesti u paru ili sa porodicom su: Boris Knežević, Novi Sad – ”Ibero star Njivice“; Marija Soldo, Mostar – hotel ”Play”; Sava Kovačević, Nikšić – hotel „ACD“; Ljiljana Jevtić, Loznica – hotel „Casa del mare“; Svetlana Pejović, Beograd – apartmani “Monte aria”; Anita Baraković , Subotica – apartmani ”Sun Village”; Miljana Vuković, Beograd – hotel “Bokeška noć“; Svetlana Kojović, Bijelo Polje – hotel “Fiammanti“; Luka Božović, Gornji Milanovac – hotel „Azzuro”; Jasmina Naumoska, Prilep – apartmani „A&A“; Aleksandar Bojović, Istočno Sarajevo – apartmani “Bijeli anđeo“, Lidija Joksimović, Pljevlja – apartmani „Forte Mare“; Krstimir Pantić, Kosovska Mitrovica – apartmani “Katurić“; Nenad Rogač, Bileća – apartmani ”Sunrise”; Žarko Vuleta, Obrenovac – „Lokacija” apartmani; Snežana Raičević, Vranje – apartmani „Anastasija“; Nebojša Veriš, Banja Luka – apartmani “Matejić”; Miljan Delić, Podgorica – „Tažeks” apartmani; Nemanja Đurđević, Dobo – „Spajić apartmani“; Božidar Kicović, Andrijevica – apartmani “Feral“; Milica Rajlić, Prijedor – „Jedinica Damjanović“; Stefan Cvetković, Niš – vila “Tenžera”; Lazar Stojkov, Kikinda – apartmani „Griffone“; Fahrudin Abdagić, Sarajevo – vila ”Tri M” apartmani Stefanović, Igor Filiposki, Pančevo – ”Guest house Tomanović“, Mina Veselinov, Segendin – apartmani „Kalipso“.

Turistička organizacija Herceg Novi