rudar prijedor-grbNakon što su u redove Rudar-Prijedora stigli Dragan Ristić i Bojan Burazor, a očekuje se dolazak i Njegoša Despotovića, uprava Prijedorčana je povukla još neke poteze.

Nakon što je na početku priprema sporazumno raskinut ugovor sa Milenkom Devušićem, proteklih dana isto je učinjeno i sa još nekoliko iskusnijih prvotimaca.

-Nakon razgovora sa šefom stručnog štaba Zoranom Bujićem i upravom, ugovori su sporazumno raskinuti sa Dragoslavom Stakićem, Igorom Mirkovićem i Sašom Stijepićem. Svim momcima smo se zahvalili na svemu što su pružili u zeleno-crnom dresu te smo im dali „čiste“ papire kako bi mogli potražiti angažman u nekoj drugoj fudbalskoj sredini – potvrdio je sekretar prvoligaša Republike Srpske iz Prijedora Zijad Čanić.

On je dodao da će situacija oko talentovanog Ajdina Redžića koji se nalazi na pripremama banjalučkog Borca biti poznata u narednim danima.

-Redžić je naš igrač sa važećim ugovorom kojeg Banjalučani žele vidjeti u svojim redovima. Nemamo ništa protiv da pojača premijerligaša ali se još uvijek nismo dogovorili oko odgovarajuće odštete. U narednim danima ćemo razgovarati sa čelnicima Borca i nadam se dogovoru na zadovoljstvo oba kluba ali i ovog mladog igrača – potvrdio je Čanić.

Ono što je izvjesno je da se među prvotimcima, koji su protekle jeseni bili u konkurenciji za prvi tim Rudar-Prijedora, više neće nalaziti ni Saša Pušac, s obzirom da se preselio u Njemačku.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com