Povodom Dana grada Prijedora, Turistička organizacija grada danas je promovisala 24 stikera sa temom grada i atrakcija koje se povezuju uz njegovo ime.

Direktorica Turističke organizacije grada Prijedora Amira Ganić potvrdila je da je riječ o još jednom projektu koji je u funkciji promocije turističke ponude Prijedora.

“Jedan od načina promocije grada Prijedora su upravo ovi stikeri, a pokušali smo da promovišemo dio onoga što čini naš grad. Povodom 16.maja Dana Grada Prijedora ovim skromnim gestom čestitamo praznik”, kazala je Ganićeva.

Ona je istakla da svi građani i posjetioci Prijedora koji imaju viber aplikaciju na svojim mobilnim telefonima mogu besplatno da preuzimu viber stikere pod nazivom “visitprijedor”.

Ganićeva je dodala da je ova organizacija do sada uvijek imala aktivno učešće u organizaciji manifestacija kojima se obilježava ovaj praznik Prijedora.

“Pojava korona virusa sa sobom je donijela i posljedice na turizam i putovanja, a time i organizovanje manifestacija. Turistička organizacija grada Prijedora svake godine organizuje 16.majsku biciklijadu u saradnji sa Biciklističkom klubom “Kozara”, Agencijom za bezbjednost saobraćaja i Auto-moto društvom iz Prijedora. Nažalost, ove godine nismo u mogućnosti da organizujemo biciklijadu, ali smo željeli da na neki način obiljezimo Dan Grada”, naglasila je Ganićeva.

Ona je dodala da predstoje aktivnosti kojima će se podstaći domaći , receptivni turizam pogotovo što će u narednom ljetnom periodu u uslovima pandemije virusa korona to biti opredjeljenje i svih ostalih zemalja okruženja.

www.prijedorgrad.org

Stikere možete preuzeti OVDJE