rudar prijedor-dosao ristic (2)Izvjesno je da će ove zime u Fudbalskom klubu Rudar-Prijedor biti mnogo promjena u igračkom kadru.

Poslije povratka veziste Nevena Adžića i dolaska golmana Marka Reljića (obojica su do sada nosili dres drugoligaša Republike Srpske Borca iz Kozarske Dubice), stigao je napadač Dragana Ristića iz redova premijerligaša BiH Mladosti (Velika Obarska), a osim njega očekuje se još jedan pridošlica.

– Trebalo bi da nas pojača Njegoš Despotović iz prvoligaša Tesktilca (Derventa), jer se uklapa u viziju stvaranja tima, koji će igrati ofanzivnije nego jesenas i biti efikasniji – rekao je šef stručnog štaba „rudara sa Sane“ Zoran Bujić.

Sa druge strane nastavljaju se i odlasci iz zeleno-crnih. Pored Borislava Mikića, kojem je istekao ugovor, Ajdina Redžića (odlazi u banjalučki Borac), Milenka Devušića, kome se Bujić zahvalio na uslugama, trećeg čuvara mreže Slaviše Stupara, jer je dobio posao, matični klub napušta i Dragoslav Stakić, a nije isključeno da bude još napuštanja pogona prvog tima prvoligaša sa prijedorskog Gradskog stadiona.

N.Đerić/A.Drakulić

rudar prijedor-dosao ristic (1)