turnir 22januar (1)Mnogo uzbuđenja donijele su polufinalne borbe druge završne večeri 32. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu za mlađe kategorije „Prijedor 2015“, u organizaciji Javne ustanove Sportska dvorana „Mladost“, a prethodio im je revijalni susret, ekipa Gradske uprava Prijedor i Telekom. Grad Prijedor je slavio boljim izvođenjem penala sa 3:2, čime je „zadovoljena pravda“, jer je imao prednost od 2:1 u regularnom toku meča (strijelci Rajko Kecman i Igor Ilijašević), a rival je stizao do izjednačenja, prvo do odmora preko Draženka Vujičića, a potom u posljednjim sekundama pogotkom golmana Milana Pejinovića.

Uslijedili su takmičarski okršaji. U prvom polufinalnom megdanu juniora Total Tejić TV, sastavljen većinom od prvotimaca prvoligaša Republike Srpske novogradske Slobode trijumfovao je sa 5:3 protiv ekipe FSA Prijedor.

Pogotke za pobjednika su postigli Marko Ćulibrk (ostvario het-trik) Aleksandar Blagojević i Srđan Ćurguz, dok su za poražene pogađali Mirnes Karupović, Kristijan Daničić i Vedran Mršić.

U pionirskoj konkurenciji „Grinwud prijatelji“ je u dva navrata vodio golovima Milana Vračara, a „Mane tours“ dolazio do izjednačenja preko dvostrukog strijelca Kristijana Radinovića, da bi, nakon remija 2:2, ipak, penalima (2:1) izborio pravo da se bori za prvo mjesto, najviše zahvaljujući golmanu Marku Jokiću.

Potom je odigrana druga polufinalna utakmica juniora, u kojoj je Rudprom 1 bio bolji od Rudproma 2 sa 2:1. Golove za pobjednički sastav postigli su Miloš Karanović i Demir Jakupović, a za poraženi tim strijelac je bio Stefan Mikić.

Raspored petak
17.30 Unijat M DOO-Niskogradnja Marjanović revijalna utakmica
18.20 Rudprom-Lika Tim DOO kadeti polufinale
18.55 Finale pjetlići
19.30 Cafe bar Monza-Pekara Clas kadeti polufinale

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
turnir 22januar (2) turnir 22januar (3) turnir 22januar (4) turnir 22januar (5) turnir 22januar (6) turnir 22januar (7)