U vremenima kao što su ova u kojima se trenutno nalazimo, uvijek se pojave pojedinci, privatna ili državna preduzeća, udruženja, sportski klubovi, ili obični ljudi koji su spremni pomoći i dati svoj doprinos u zajedničkoj borbi.

Jedan od takvih primjera je i Auto centar “AUTO D” d.o.o iz Prijedora.

-U ovim teškim trenucima u kojima smo se našli pod uticajem korona virusa odlučili smo pomoći na teritoriji grada Prijedora koliko je to u našoj mogućnosti. Šlep služba “AUTO D” ustupa svoje usluge na raspolaganje vozilima hitne medicinske pomoći, policijskim vozilima, vatrogascima, Štabu za vanredne situacije grada Prijedora, civilnoj zaštiti, medicinskom osoblju, doktorima, medicinskim sestrama i svim drugim službama koje učestvuju u sprečavanju širenja bolesti COVID-19. Usluga koju nudimo obuhvata prevoz vozila u kvaru ili stradalih u nezgodama na teritoriji grada Prijedora, bez novčane naknade – poručio je Dragan Pepić, vlasnik ove firme.

Uz molbu da ne dolazi do bilo kakve zloupotrebe na raspolaganju je kontakt telefon 066/085-555.

-Ovim putem pozivam kolege iz drugih gradova i opština, ko je u mogućnosti, da učine nešto slično u svojim lokalnim zajednicama – dodao je Pepić.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com