U organizaciji Muzičke škole “Savo Balaban” Prijedor, pred prijedorskom publikom, sa početkom u 20 časova, svoj solistički koncert održaće Slobodan Milivojević.

PROGRAM
Livre de Guitarre dedie au Roi – SUITE No 1 – Robert de VISEE (1655-1732/33)
Prelude
Allemande
Courante
Sarabande
Gigue
Passacaille
Gavotte Gavotte
Bourree
Levantine Suite Dušan Bogdanović( 1955)
Prelude
Dance
Cantilena
Passacaglia
Postlude
Suite Venezolana Antonilo Lauro (1917-1986)
Registro( preludio)
Danza negra
Cancion
Vals

Suite Andina Auguistin Barrios Mangore(1885-1944)
Aconquija
Aire de Zamba

Srpski gitarista Slobodan Milivojević rođen je 1980. godine u Kninu. Diplomirao je klasičnu gitaru sa najvišom ocjenom na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Srđana Tošića. Dobivši punu stipendiju od Indijana Univerziteta u Blumingtonu (Indiana Statate University Bloomington USA), završava gitaristički program najvišeg stepena postdiplomske koncertne prakse prestižnu Artist diplomu, radeći sa profesorima: gitaristom Ernestom Bitetijem i lautistom Najdželom Nortom. Doktorske umjetničke studije završava 2015. godine na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu pod mentorstvom prof. Srđana Tošića.
Dobitnik je prve nagrade na desetom Latino -američkom takmičenju (Competition in the Performance of Music from Spain and Latin America 2007) ,a iste godine osvaja prvu nagradu i na takmičenju “Indianapolis Musicale”.
Njegov debi album pod nazivim Od Šora do Tanga izdat je 2017.godine u izdanju Vojvođanske asocijacije klasičnih gitarista, sadrži dela Latino-američkih kompozitora originalno napisana za gitaru, a inspirisana latino-američkim popularnim muzičkim formama. Kao izvođač, član žirija i predavač redovno učestvuje na najznačajnijim gitarskim festivalima u zemlji i regionu. Predaje gitaru u zvanju docenta na Fakultetu umetnosti u Nišu.