Osnovnom sudu u Prijedoru biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv narodnog poslanika Milana Tubina (SDS) zbog počinjenih prekršaja – tuča i fizički napad te vrijeđanje.

Ovo su potvrdili iz Policijske uprave Prijedor navodeći inicijale osoba koje su u utorak učestvovale u incidentu u kancelariji Boračke organizacije u Prijedoru.

Objasnili su da će Osnovnom sudu biti dostavljeni ovi zahtjevi za prekršaje, nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, te da su ovi prekršaji po Zakonu o javnom redu i miru.

-Policijskoj upravi Prijedo oko 11.35, obratila se osoba Z.P. iz Prijedora, te prijavila da je u Prijedoru u prostorijama Boračke organizacije grada Prijedora verbalno i fizički napadnuta od strane osobe inicijala M.T. iz Prijedora – saopštili su iz Policijske uprave Prijedor.

Dodaju da su policijski službenici postupili po prijavi nakon čega su na okolnosti događaja u službenim prostorijama Policijske stanice Prijedor jedan saslušali ove osobe.

Podsjećamo, narodni poslanik Milan Tubin (SDS) u utorak je ošamario predsjednika Boračke organizacije grada Prijedora, Zorana Predojevića, te ga verbalno vrijeđao u njegovoj kancelariji.

EuroBlic-srpskainfo.com

Vezane vijesti:

Incident u Prijedoru: Narodni poslanik išamarao predsjednika Boračke organizacije

“To je đavo srpskog naroda”: Poslanik tvrdi da nije šamarao predsjednika Boračke organizacije Prijedor

“Udario me po lijevom obrazu”: Predojević ispričao svoju verziju incidenta sa Tubinom