Organizator: Agencija PREDA-PD

Rok za prijavu: 04. Februar 2020.

Broj polaznika: 10 polaznika

Nivo učenja: Početni nivo. Nije ograničena vrstom i nivoom školovanja

Mjesto održavanja: Agencija PREDA-PD, Aleja Kozarskog odreda bb

Trajanje kursa: 40 časova (3 puta nedjeljno) u periodu Februar – Mart 2020

Termin: Poslijepodnevni i večernji

Usmjerite svoju kreativnost u jedno od najtraženijih područja dizajna.

Opis
Kada je kvalitetan, grafički dizajn ima neobičnu moć, na kojem god se mediju nalazio. Kurs je namenjen početnicima koji se prvi puta susreću s digitalim crtanjem u Adobe Ilustratoru.

Dijelovi kursa: Metode i tehnike digitalnog crtanja, Tehničko poznavanje Adobe Ilustratora (alati, meniji, primjena); Pravilno korištenje perspektive, anatomije, boja i linija; Metode i tehnike koje se koriste u industriji (primjer izrade logotipa); Primjena navedenih metoda i tehnika u samostalnom projektu polaznika.

Predznanje polaznika
Obuka nije ograničena vrstom i nivoom školovanja, namjenjena je svima koji žele da naprave prve korake ka grafičkom dizajnu. Karijera grafičkog dizajnera pruža puno mogućnosti, kako za samostalan rad, tako i za rad u agenciji ili u timu. U zavisnosti od ličnih afiniteta možete se specijalizovati za određenu oblast, bilo da je to dizajn logoa, brendiranje, prelom časopisa i knjiga, dizajn kataloga, promotivnog materijala i digitalnih oglasa ili, pak, animacija i dizajn korisničkog interfejsa. Naš kurs osmišljen je kao detaljna podloga i struktura za vaš daljnji rad. Do kraja kursa polaznici će naučiti kroz praktičan rad sve potrebne korake za izradu vizualnog identiteta jedne kompanije/institucije.

Ciljana grupa
-Mladi nezaposleni sa područja grada Prijedora
-Svi potencijalni polaznici koji žele pokrenuti samostalni biznis ili pronaći zaposlenje u sektoru
-Radnici iz firmi registrovanih na području grada Prijedora, koje žele nadograditi već postojeća znanja i dodatno ih komercijalizovati
-Svim ostalim mladim ljudima koji imaju želju da steknu znanja iz ove oblasti, koja je inače visokorastuća na domaćem i inostranom tržištu rada.

Obuka se sprovodi u okviru realizacije gradskih mjera podrške zapošljavanju. 70 % polaznika obuka moraju da budu iz redova nezaposlenih lica.

PRIJAVNI OBRAZAC

Želite li napredovati?
Zakoračite prema Vašoj karijeri i novim izazovima uz Prijedor HUB!
Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora PREDA-PD

PREDA-PD