skupstina grada prijedoraU srijedu, 9. aprila, sa početkom u 10:00 časova biće održana 16. sjednica Skupštine grada Prijedora.

Nakon Aktuelnog časa na Dnevnom redu će se naći Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o prihvatanju donatorskih sredstava Evropske Unije iz IPA fondova za realizaciju projekata snabdjevanja vodom i kanalizacijom u Gradu Prijedoru te Prijedlog Odluke o kreditnom zaduženju Grada Prijedora za infrastrukturu.

Pažnju javnosti će izazvati i Prijedlog Odluke o visini naknade za rad odbornika u Skupštini Grada i članova stalnih radnih tijela Skupštine Grada kao i Prijedlog Odluke o kriterijima, načinu i postupku raspodjele budžetskih sredstava za projekte mladih koji se finansiraju i sufinansiraju sredstvima budžeta Grada Prijedora.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naćiće se i Izvještaj o radu Fondacije za razvoj „Prijedor“ za 2013.godinu, Izvještaj o radu Agencije za ekonomski razvoj „PREDA-PD“ Prijedor za 2013.godinu, Informacija o realizaciji Programa korišćenja sredstava za podsticaj u preduzetništvu, malim i srednjim preduzećima u 2013.godini, Informacija o realizaciji operativnog plana dobre uprave u oblasti voda i zaštite životne sredine na području Grada Prijedora za 2013.godinu te Procjena ugroženosti od elementarnih nepogoda i drugih nesreća na području Grada Prijedora.