Nova saobraćajka u kojoj ima povrijeđenih dogodila se danas na području Prijedorara.

Oko 10:30 časova na putu Prijedor-Tomašica u mjestu Saničani kod Roštiljnice “Šuki” došlo je do sudara dva vozila.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putnički automobili “Audi” i “VW Pasat”(taksi vozilo).

Kako saznajemo, “Audi” se kretao iz pravca Tomašice te je, iz za sada nepoznatih razloga, udario u zadnji lijevi kraj “Pasata” koji se kretao iz pravca Priejdora.

Potom je “Audi” udario u betonsku saksiju i pecanu pored Roštiljnice “Šuki” te se tu zaustavio dok je “Pasat” završio na travi pored puta.

-Stajao sam na dva metra od pecane i kad je zaškripalo na cesti uspio sam samo da se izmaknem prije udara auta. Žena koja je vozila “Audi” je otvorila vrata i pala ispred. Odmah sam nazvao hitnu pomoć i policiju pa odnio ženu u objekat. Potom sam otišao da vidim šta je sa ljudima iz drugog auta – rekao nam je Ranko Šujica iz Roštiljnice “Šuki”.

On je istakao da je imao sreće što nije bio sa druge strane pecane jer bi automobil i njega pokupio.

Prema nezvaničnim informacijama intervenisala je prijedorska hitna pomoć koja je odvezla ženu koja je upravljala “Audijem” i muškarca koji je bio putnik u taksiju.

Na oba vozila je pričinjena značajna materijalna šteta, na “Pasatu” je odvaljen zadnji lijevi točak dok je “Audiju” smrskan prednji dio.

Na licu mjesta našli su se i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor koji su se pobrinuli da ne dodje do eventualnog požara s obzirom da je “Audi” na plin.

Uviđaj su obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com