Demokratski narodni savez Prijedor proslavio je danas svoju krsnu slavu, Svetog velikomučenika Dimitrija.

Predsjednik prijedorskog Gradskog odbora DNS Milenko Đaković izjavio je večeras da će DNS nastaviti da gradi Prijedor zajedno sa svim ljudima dobrih namjera.

“Oni koji imaju neka druga promišljanja, koja često ne bivaju ni dobre namjere, neka rade svoj posao i na izborima iduće godine ćemo pokazati ko je pred narodom politički čišći, uredniji i ko više čini dobre stvari za interese naroda”, rekao je Đaković novinarima u Prijedoru, gdje je DNS proslavio krsnu slavu Svetog Dimitrija.

On je istakao da se složna politička porodica DNS-a svake godine okuplja da proslavi Mitrovdan.

“Politički prijatelji se okupljaju svake godine na ovaj datum gdje žele poručiti svima da će složna politička porodica u punom kapacitetu i sa daljim rastom broja članova odgovoriti svim političkim izazovima u Republici Srpskoj i Prijedoru”, rekao je Đaković.

On je dodao da su slave prilika da se požele lijepe želje, razmijene međusobne čestitke i pozdravi članstvo DNS-a u Prijedoru i širom Republike Srpske, te da se potom nastavi politički i profesionalni rad.

Osim funkcionera i članstva prijedorskog DNS-a, slavskom obredu prisustvuju predsjednik DNS-a Marko Pavić i ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić, predstavnici Gradske uprave, privrednih subjekata grada, drugih političkih partija i preduzeća, ustanova i organizacija u gradu na Sani.

SRNA