Na magistralnom putu Kozarska Dubica – Gradiška, u Kozarskoj Dubici, 23.10.2019. godine, oko 09,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „Audi A4“ kojim je upravljalo lice S.P. iz Kostajnice, putnički automobil marke „Audi A3“ kojim je upravljalo lice V.B. iz Kozarske Dubice i putnički automobil marke „Ford Fiesta“ kojim je upravljao šezdesetpetogodišnjak iz Prijedora, a koji je smrtno stradao.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede zadobio je vozač PA „Audi A4“ lice S.P. i dijete koje se prevozilo u automobilu, suvozač u PA „Ford Fiesta“ lice Dž.K. iz Prijedora i vozač PA „Audi A3“ lice B.V.

Povrijeđenim licima medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici Gradiška, nakon čega je dijete prevezeno u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela smrtno stradalog lica, koja će biti obavljena u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

PU Priejdor
Foto – Ibrahim Dizdarević