Pravo je vrijeme za povratak u omiljeni kafić ili pub nakon ljeta, uz nastupe tvojih omiljenih bendova i muzičara. Upravo iz tog razloga počinje muzički karavan “Jelen Music Show”, koji donosi niz koncerata, koji će napraviti idealnu uvertiru u jesen, koja je pred vratima.

Prvi “Jelen Music Show Live” koncert održaće se u klubu Tamaris u Prijedoru, nastupom benda KOB, 21. septembra sa početkom u 21 sat.

Ovo je idealna prilika da uživaš uz kvalitetnu svirku domaćeg benda KOB, koji će upotpuniti vikend uz rashlađeno Jelen pivo. Nastupi domaćih muzičara i bendova u okviru “Jelen Music Show Live” muzičkog karavana, nastaviće se svirkama u Bijeljini, Trebinju, Istočnom Sarajevu, kao i Banjaluci, te su idealna promocija projekta “Jelen Music Show”. Ova platforma u kontinuitetu promoviše rad muzičara iz cijele Bosne i Hercegovine, koji stvaraju kvalitetnu domaću autorsku muziku i čine domaću urbanu scenu.

Brend Jelen pivo godinama podržava muzičare u vidu različitih koncerata, manifestacija i festivala, te je i kreiranje jedinstvene muzičke platforme, kao i muzičkog karavana “Jelen Music Show Live”, samo potvrda stalnoj posvećenosti brenda, promociji kvalitetne domaće autorske muzike i mladima.

Muzički karavan će dodatno povezati publiku sa muzičarima, putem muzičkih nastupa, kojima se i muzičari, kao i publika najviše raduju. Moto platforme je: “Podrži domaću muzičku scenu i slušaj domaće”. Proširi priču o nastupu omiljenog benda u okviru “Jelen Music Show Live” muzičkog karavana u tvom gradu i sa društvom uživaj u nastupu omiljenog benda i muzičara. Više detalja o svim koncertima u okviru muzičkog karavana možeš potražiti na Jelen Music Show muzičkoj platformi, kao i na istoimenim stranicama na Facebook i Instagram.