U okviru projekta “BH Broadway Musical Spelling Bee” Ambasada SAD-a u BiH, u saradnji sa partnerima, i ove godine realizuje kabare/mjuzikl pod nazivom “Moja pjesma” koji će biti izveden 13. septembra u Pozorištu Prijedor sa početkom u 20:00 časova.

Mlade glumce i umjetnike za ovaj kabare pripremili su Aron Tilen, umjetnički direktor čikaškog “Mariot Teatra” i muzički reditelj Rajan T. Nelson, profesor na Northwestern univerzitetu i muzički direktor “Mariot Teatra”.

Mjuzikl/kabare izvode mladi glumci i umjetnici među kojima je i mladi glumac iz našeg grada Srđan Knjeginjić, član ansambla Pozorišta Prijedor.

Osim njega igraju: Sanja Arnautović, Nemanja Bajić, Nedim Džinović, Šejla Grgić, Tijana Jovanović, Marko Mirković, Aida Mušanović-Arsić, Sofija Ristić, Ana-Marija Tomić, Marko Vujević i Nikolina Vujić.

Premijera predstave planirana je za 12.9. u “Kamernom teatru 55” Sarajevo, a nakon gostovanja u Prijedoru, turneja se nastavlja u Mostaru i Trebinju.

Jedinstvena prilika da u Prijedoru pogledate briljantnu igru mladih glumaca, ali i čujete najpoznatije kompozicije iz brodvejskih teatara.

Cijena ulaznice je 7 KM.