Ove sedmice na “Vrućem tronu” nalazi se bend iz Prijedora – Eho Radar sa singlom “Tražim te”, koji je prošle sedmice bio na šestom mjestu. Prošlosedmični broj jedan na “Top 10” listi, Stefan Maestro i singl “Drama”, ove sedmice zauzima visoko drugo mjesto, dok se na trećem nalazi prošlosedmični novitet na listi, Luddit sa pjesmom “Taman”.

Četvrtu poziciju u okviru Jelen Music Show top liste zauzima Frenkie sa singlom “Koraci”, koji se prošle sedmice nalazio na drugom mjestu. Drugi prošlosedmični novitet, Rock Redukcija i “Nagrada”, nalazi se na petom mjestu, dok šesto mjesto zauzima BruhUuhu i njihov singl “Dance”. Ovaj singl je napredovao za jedno mjesto u odnosu na prošlu sedmicu.

Sarajevska Činčila sa pjesmom “Bez oblika” u padu je za tri mjesta, pa se ove sedmice nalazi na sedmoj poziciji, dok se na osmo mjestu našao muzičar iz Banjaluke, Danijel Deni Karalić i singl “200 miliona tona betona”, koji je u padu za pet mjesta.

Noviteti na našoj “Top 10” listi ove sedmice su muzičar iz Zenice – Zlatan Karić sa singlom “Falling”, kao Sunday Stories iz Sarajeva, sa singlom “Moon & Sky”.

Glasaj do kraja sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

Top 7