mali trg-docek 2014 godine (2)Gradska uprava Prijedor i ove godine organizuje doček Nove godine na otvorenom, na malom gradskom trgu, uz muziku, besplatno kuvano vino, čaj i sendviče.

Tačno u ponoć predviđena je čestitka gradonačelnika Marka Pavića i veliki novogodišnji vatromet.

Prijedorčane će u novogodišnjoj noći zabavljati pjevač Milan Stanković.

Zavisno od dubine džepa, Prijedorčani će moći da uživaju u novogodišnjoj noći u većini ugostiteljskih objekata, gdje će organizovani različiti programi sa poznatim i manje poznatim izvođačima narodne i zabavne muzike.

U Hotelu “Monument” na Mrakovici cijena svečane večere je 55 KM, a cijena sa noćenjem 150 KM. Prema informacija sa Mrakovice, u restoranu ima još slobodnih mjesta, a sobe za doček sa noćenjem su već sve rezervisane.

mali trg-docek 2014 godine (1)Cijena karte za novogodišnji doček u Hotelu “Prijedor” je 40 KM i još ima slobodnih mjesta, a cijene dočeka u restoranima i kafićima se kreću od 10 do 50 KM u zavisnosti od ponude.

Prijedorski mališani su Novu 2015. godinu dočekali juče, kada je na malom gradskom trgu organizovan prigodan program, vatromet od konfeta, te podijeljeno 600 novogodišnjih paketića, koje je pripremila gradska uprava Prijedor uz podršku Fabrike keksa “Mira” i Udruženja građana “Don”.

Tekst – SRNA
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com – arhiva