Pojedini dijelovi Prijedora u širem centru grada, bili su bez struje duže od 24 časa.

Prema informacijama koje smo dobili od naših čitalaca, došlo je do kvara na transformatoru u jednoj od trafo-stanica nedaleko od “crvenog” solitera u subotu u jutarnjim časovima.

Osim dijela naselja Lukavica, struje nisu imali ni objekti u ulici Kralja Aleksandra oko Informativno-tehničkog centra Prijedor Radio-televizije Republike Srpske.

-Ovo je prestrašno. Građani su ogorčeni da u 21. vijeku na skoro 40 stepeni nema struje ovoliko dugo zbog nekog kvara. Izgleda da više nema ni pravih majstora koji su u stanju to popraviti – napisala nam je u poruci jedna čitateljka internet portala www.prijedordanas.com koja stanuje u naselju Lukavica.

Iz Elektrodistribucije Prijedor je tek danas oko podneva stigla informacija o pomenutom problemu i otklanjanju nastalog kvara.

-Dana 10.08.2019. godine u 10 časova dogodio se kvar na trafostanici TS Kolonija koja se nalazi u ulici Save Kopvačevića. Zbog navedenog kvara bez napajanja električnom energijom bili su potrošači koji žive u slijedećim ulicama: Aleja Kozarskog odreda, Lepe Radić, dio ulice Ilije Bursaća, Ilije Stojanovića, Save Kovačevića, Veselina Masleše i dio ulice Kralja Aleksanda. Bez napajanja električnom energijom je bilo oko 200 potrošača. Kvar je otklonjen 11.08.2019. godine u 11 časova i 40 minuta – navodi se u informaciji Elektrodistribucije Prijedor.

Tekst I foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com