Svaki grad ima svoju prepoznatljivu snagu, a Jelen pivo u svojoj novoj kampanji slavi sve ljepote Prijedora. Smješten na obalama rijeke Sane i Gomjenice, te na brežuljcima kojima se planina Kozara spušta u prijedorsko polje. Prijedor je grad murala, željezne rude i dobre muzike.

Karakteristični simboli Prijedora, predstavljeni su u kampanji “Tvoj grad, tvoja snaga”.
„Jelen pivo u fokus stavlja prijateljstvo, ponos i snagu svakog pojedinca, ali i grada iz kojeg potiče. Svaki grad je autentičan po svojim ljepotama, kulturi i jedinstvenim karakteristikama i specifičnostima te sredine. Upravo sve to nastojimo istaknuti kroz ovu novu regionalnu kampanju Jelen piva, u kojoj ćemo podsjetiti sve građane na vrijednosti koje imamo u svakom gradu”, rekao je Vladimir Rosić, menadžer izvrsnosti brendova i potrošača Molson Coors BH.

Ljeto je godišnje doba u kojem više vremena provodimo sa prijateljima i porodicom, a česta okupljanja, druženja i posebne trenutke uvijek upotpuni i vjerni prijatelj – Jelen pivo. Prijedorčani, istinski ljubitelji piva, uživaju u rashlađenom Jelen pivu, koje je je sastavni dio brojnih proslava, druženja i mnogih sportskih i muzičkih događaja, te su mnogi ljubitelji piva prepoznali kvalitet i tradiciju, dugu više od 260 godina.

Nova kampanja ima regionalni pristup i realizovaće se u 8 gradova Republike Srpske, promovišući prirodne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke karakteristične za svaki grad: Banja Luka, Bijeljina, Pale, Trebinje, Doboj, Brčko, Gradiška i Prijedor.

Živjeli svi mi koji volimo Prijedor, Jelen nazdravlja!
Tvoj grad, tvoja snaga!
Jelen pivo!