Gradski odbor Partije demokratskog progresa Prijedor obratio se danas javnosti Saopštenjem koje vam prenosimo u cijelosti.

Saopštenje za javnost

Da je izbacivanje DNS-a iz skupštinske većine najbolja odluka za grad Prijedor i njegove građane govori poslednja sjednica Skupštine grada, na kojoj je usvojen veliki broj amandmana i odluka koje neposredno i nedvosmisleno utiču na bolji život stanovnika našeg grada.

Rebalansom budžeta grada, koji za ovu godinu iznosi 46.698.872 KM, izdvojeno je preko 100.000 KM za razne projekte ali i pomoć kategorijama stanovništva kojima je ona najviše potrebna. Uvažen je amandman PDP-a kojim su izdvojena dodatna sredstva za pomoć socijalno ugroženim kategorijama, dok su povećani iznosi koji se izdvajaju za borce, RVI, penzionere, udruženja roditelja sa četvoro i više djece, opremanje svlačionica FK „Omarska“ kao i promociju grada u svrhu privlačenja investicija.

Ovim odlukama se adresiraju problemi koji su godinama gurani u stranu i za čije rješenje prethodna skupštinska većina nije imala sluha.

Gradski odbor PDP Prijedor izražava svoje zadovoljstvo što je najzad došao period u kom svi građani Prijedora imaju jednak i ravnopravan tretman od strane lokalne vlasti, koja više nije servis jedne političke partije i jednog čovjeka na njenom čelu već radi u korist svih žitelja Prijedora i okoline.

Prijedor, 18. jul 2019. godine
GO PDP Prijedor