Kako je danas saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, identifikovan je vozač koji je pobjegao sa lica mjesta saobraćajne nezgode u kojoj je povrijeđeno jedno lice.

-Policijskoj stanici Kozarska Dubica, dana 14.07.2019. godine, oko 18:30 časova, prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor-Kozarska Dubica, u mjestu Donji Jelovac, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali šezdesetosmogodišnji pješak iz Kozarske Dubice i nepoznati vozač koji se nakon saobraćajne nezgode vozilom udaljio sa lica mjesta – navodi se u saopštenju PU Prijedor.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi lake tjelesne povrede zadobio je pješak, koji je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezen u Opštu bolnicu u Prijedoru.

Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, dana 15.07.2019. godine, identifikovali su vozača inicijala D.K. iz Kozarske Dubice a koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, nakon čega se vozilom marke „VW Golf“ udaljio sa lica mjesta.

-O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica D.K. – dodaje se u saopštenju PU Prijedor.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com
Foto – ilustracija