Ekipa Rudar-Prijedora će znatno da se pojača pred narednu sezonu Prve lige BiRepublike Srpske, a već na sutrašnjoj prozivci trebalo bi da se pojavi nekoliko novih igrača.

To su štoper Novica Petrović, dosadašnji član Zvijezde Gradačac, vezista Slaviša Maksimović iz Kozare, desno krilo Andrej Pavlović iz tešanjskog TOŠK-a, Predrag Zekanović iz Zvijezde 09 koji može da igra u odbrani i napadu po levoj strani, krilni napadač Aleksandar Malbašić iz jajačkog Metalegea, te napadač Ognjen Jaćimović, koji je bio u Modriči Alfa, a ovo mu je povratak u klub iz grada na Sani.

Oni ne čine konačnu listu pojačanja, blizu povratka u prijedorski tim je doskorašnji vezista Borca Bojan Burazor, a očekuje se i da ugovor potpiše Mihajlo Savanović, dosadašnji igrač Slobode iz Mrkonjić Grada.

Jasno je da će ekipa iz grada na Sani napasti šampionsku titulu i povratak u Premijer ligu BiH. Novi šef stručnog štaba Igor Janković prozivku kojom će da započnu pripreme je zakazao za sutra od 18 časova, a planirano je da ekipa od 13. jula boravi na sedmodnevnim pripremama na Zlatiboru.

EuroBlic-srpskainfo.com