Sve je spremno za ovogodišnje, treće izdanje Nektar Puls Festa.

Kraj juna je rezervisan za najveći muzički događaj na krajiškoj ljepotici Kozari koji će okupiti brojna muzička imena iz regiona.

Električni Orgazam, Partibrejkersi, Kerber, S.A.R.S., Psihomodo Pop i drugi, sigurno garantuju dobar provod u sjajnom ambijentu.

Prema riječima portparola Nektar Puls Festa Dejana Stupara, organizatori su se potrudili da osim koncerata, ove godine svim posjetiocima ponude zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi.

-Sve koji dođu na Kozaru očekuju bogati muzički, ali i drugi sadržaji. Osim nastupa poznatih muzičkih imena, tu su i biciklistička trka kao i moto-defile. Treći dan Festivala (nedjelja 30. juni) predviđen je za uživanje u Nacionalnom parku „Kozara“ i bogatoj tradicionalnoj trpezi – rekao je Stupar na centralnoj promociji „Nektar Puls Festa“, koja je održana u Caffe Intermezzo u Prijedoru.

Članovi Moto kluba “Otpisani” Prijedor, koji su partneri u organizaciji „Nektar Puls Festa“, pozvali su svoje kolege bajkere da im se pridruže predstojećeg vikenda i uživaju u kvalitetnoj rok muzici.

Vidimo se na, najboljem do sada, Nektar Puls Festu!

U petak, 28. juna nastupaju Unfluid, Električni Orgazam, Partibrejkersi i Kerber.

Druge festivalske večeri 29. juna nastupaju Balkan Express, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S. i Psihomodo Pop.

Festivalske ulaznice po cijeni od 15 KM (jednodnevna) i 25 KM (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba.

Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mjestima su na društvenim mrežama i na www.pulsfest.com.

Osjeti puls prirode, zvuka i okusa – dođi 28. i 29. juna 2019. u NP Kozara!