Prilika za mlade u Prijedoru da 11. i 12. juna pohađaju radionice ličnih i poslovnih vještina.

Volja za učenjem i želja za uspjehom je ono što privlači mlade ljude da se prijave i učestvuju u programu Coca-Colina podrška mladima, koju organizira Coca-Cola HBC B-H Sarajevo osnažujući već treću godinu sve zainteresovane u nastojanjima da se posvete ličnom i poslovnom razvoju.

Da Coca-Colina podrška mladima zaista pruža priliku mladim ljudima da razvijaju svoje vještine i unaprijede svoje kompetencije kako bi se što bolje istakli na sve zahtjevnijem tržištu rada i što lakše došli do zaposlenja, pokazuju utisci, ali i rezultati mladih koji su imali priliku učiti o samorazumijevanju i samorazvoju, komunikacijama, pregovaranju te o prodajnim vještinama tokom Coca-Coline podrške mladima.

„Coca – Colina podrška mladima ohrabrila me da se ponovo okušam u mom mini biznisu sa keksićima i, iako sam bila izuzetno samokritična, na radionicama sam dobila sjajnu podršku i savjete, što me je podstaklo da pokušam opet. Nakon radionica o komunikaciji, predstavljanju sebe, prodaji i pregovoranju, a na kraju i o upravljanju projektima, dobila sam ideju kako da oživim svoj mini-biznis. Prije godinu dana za Dan zaljubljenih sam imala samo jednu narudžbu, ove godine sam jedva stigla sve da pripremim“, priča nam Dajana Janković koja je nakon radionice u Banjoj Luci počela aktivno primjenjivati naučeno.

Njena je topla preporuka za sve zainteresovane i nadolazeća radionica Coca-Coline podrške mladima u Prijedoru, na koju se možete prijaviti na OVOM LINKU ili OVDJE

Radionice u Prijedoru zakazane su za 11. i 12. jun, a u ovoj je godini već više od 650 mladih i motivisanih pojedinaca iskoristilo priliku koju pruža Coca-Cola, te učestvovalo na dvodnevnim radionicama prilagođenim specifičnim ciljnim grupama.

Radionice su do sada organizovane u Banjaluci, Bihaću, Sarajevu, Mostaru i Doboju, a nakon Prijedora biće nastavljene u ostalim gradovima širom BiH.

mondo.ba

Coca-Colina podrška: Osnaživanjem mladih do boljih poslova

Radoznalost, volja da se razvijaju iskoristive i praktične vještine, da se utiče na lični napredak i bolje mogućnosti, spremnost da ulože vrijeme kako bi se lakše snašli na tržištu rada – samo su neke od osobina koje karakterišu mlade koji su se okupili na dvodnevnoj radionici Coca-Coline podrške mladima #Banjaluka

Posted by Mondo BiH on Utorak, 2. April 2019.