Nektar Puls Fest organizuje posebnu akciju za sve studente i srednjoškolce u mjesecu maju! Uz jednu kupljenu kartu, drugu dobijate gratis. Povedite dragu osobu i uživajte u nestvarnom ambijentu Nacionalnog parka Kozara i uz najveća imena regionalne muzičke scene.

28. i 29. juna na Kozaru stižu: Električni Orgazam, Partibrejkersi, Kerber, Fijasko, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo Pop.

I dalje besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta, dostupan i obezbjeđen(besplatan) parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, uređena infrastruktura, ali i priroda koja oduzima dah, te hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti nakon samo 2 izdanja svrstavaju Nektar Puls Fest u sam vrh regionalne festivalske ponude.

Festivalske ulaznice po cijeni od 15 KM (jednodnevna) i 25 KM (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba , na Trgu Krajine i Studentskom centru Nikola Tesla u Banjaluci, ali i u gradovima i opštinama širom Republike Srpske.

Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mjestima su na društvenim mrežama (@NektarPulsFest) i na www.pulsfest.com.

Osjeti puls prirode, zvuka i okusa – dođi 28. i 29. juna 2019. u NP Kozara!