Turistička organizacija grada Prijedora je uzela aktivno učešće na 8. Međunarodnom sajmu turizma Place2Go koji je okupio najznačajnije subjekte turističke ponude i potražnje, gdje se predstavilo više od 200 izlagača iz 22 zemlje, a zemlja partner ovogodišnjeg sajma bila je Sjeverna Makedonija.

Sajam je organizovan u periodu od 15.03. do 17.03.2019. godine u Areni Zagreb.

Organizator sajma je magazin Place2go vodeći turistički magazin u regiji koji suvremenim putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama.

Turistička organizacija grada Prijedora se predstavila na zajedničkom izložbenom prostoru Turističke organizacije Republike Srpske, a na kojem se predstavila kompletna turistička ponuda Republike Srpske.

U toku trajanja sajma, zapažena je izuzetna zainteresovanost za turističko tržište Republike Srpske. Turistička organizacija grada Prijedora je na sajmu predstavila promotivni materijal o gradu Prijedoru, odnosno brošure „Turistički vodič“, „Lov i ribolov“, „Smještaj i ugostiteljstvo“, „Aktivan odmor“, „Potkozarska trpeza“ i ponude aranžmana turističke agencije Autotransport iz Prijedora.

Turistička organizacija grada Prijedora