Na području koje pokriva Policijska uprava Prijedor proteklih dana dogodilo se nekoliko saobraćajki u kojima je bilo materijalne štete ali i povrijeđenih osoba.

-Dana 11. aprila oko 22:50 časova, na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad u mjestu Prijedor(obilaznica) dogodila se saobraćajna nezgoda. Došlo je do slijetanja sa kolovoza putničkog vozila “VW Kedi” kojim je upravljalo lice P.B. (1956) iz Bosanske Krupe. Tom prilikom teže tjelesne povrede zadobilo je lice S.K. (1950) iz Sremske Mitrovice(Republika Srbija) koje je bilo suvozač. Povrede su zadobili i vozač P.B. kao i putnici u vozilu, lice R.D. (1973) kao i dva maloljetna lica, svi iz Futoga (Srbija), ali se dežurni doktor nije izjasnio o njihovom stepenu. Sva lica zadržana su u Opštoj bolnici “Dr Mladen Stojanović” Prijedor – potvrdila je Vesna Pačariz, portparolka PU Prijedor.

Uviđaj su obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Kako saznajemo, saobraćajka se dogodila kod novog nadvožnjaka između naselja Pećani i Donja Puharska a vozilo je udarilo u stub ulične rasvjete koji se nalazi na “ostvru” između dvije kolovozne trake.

Vozači oprez, prilagodite svoju vožnju uslovima na putu i poštujte saobraćajne propise.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com