Omarska je dosta lako savladala Karanovac sa 4-1 i učvrstila se u sredini terena. Može se reći da je Omarska uraganski ušla u susret i rješila ga u prvih petnaest minuta, jer je u tom periodu postigla dva gola i ostala sa igračem više, pa se do kraja utakmice samo otaljavao posao. Susret je odigranom po kišovitom vremenu i vlažnom, ali dobrom terenu.

Od prve minute Omarska je krenula uraganski i protivnik se nije uspio snaći. Već u trećem minutu Višić je centrirao loptu sa lijeve strane, a nespretno je reagovao Ducanović i pogodio vlastitu mrežu. Već u sledećem napadu, Panić je postigao evrogol sa petnaestak metara. Snažno je šutirao, a lopta se od prečka odbila u gol Bijelića. Omarska je i nakon toga nastavila napadati i redati šanse.

U trinaestom minutu Rosić je umakao Kojadinoviću, ovaj ga je srušio izvan šesnaesterca, a sudija je pokazao direktan crveni karton Kojadinoviću, zbog udaranja laktom. Gosti su mnogo protestvovali zobg te odluke smatrajući da je Kojadinović trebao dobiti žuti, a ne crveni karton. Ipak, sudija naravno nije promjenio odluku i Karanovac je nastavio urtakmicu sa deset igrača. Osim toga, zbog prigovora je isključen i pomoćni trener gostiju Anđelić. Ipak, to isključenje je izgleda više pomoglo gostima, jer su od tog momenta igrači Omarske prestali da igraju uraganski kao do tada, vjerovatno su pomislili da je utakmica završena, a gosti su pokazali više želje u nastavku utakmice.

I u takvoj igri Omarska je imala dosta prilika da do nogu dotuče protivnika, ali ej postigla još samo dva gola. U 19. minutu Krecelj je postigao čudan pogodak. Panić je centrirao loptu u šesnaesterac, Krecelj je faktički sam sebi asistirao glavom i ponovo glavom inteligentno savladao golmana Karanovca za 3:0. Nakon toga, gosti su imali dobru priliku, golman Jokić je prekrašjem zasutavio napadača Karanovca, gost su tražili penal, ali je sudija Vujanović pokazao da se prekršaj dogodio izvan šesnaesterca. U 37. minutu Panić je napravio dar mar u šesenaestercu, a potom je rezantnim udarcem savladao Bijelića i postavio konačan rezultat prvog poluvremena, 4:0 za Omarsku.

U drugom poluvremenu očekivalo se da Omarska deklasira Karanovac, ali viđena je jedna bezvoljna i letragična igra. Što se tiče Omarske, treba pomenuti da su i Rosić i Panić pogodili po prečku iz slobodnih udaraca. Sa druge strane, Karanovac je stvorio nekoliko dobrih prilika, ali su psotigli samo jadan gol i to Đukarić, koji je snažno i precizno šutirao sa dvadesetak metra i u 55. minutu postavio konačnih 4:1.

Danas je za Omarsku debitovao i mladi Timarac Nikola, koji je odigrao prve minute u prvom timu Omarske.

U sledećem kolu, Omarska gostuje kdo Sloge u Doboju, a Karanovac dočekuje Vranjak.

Omarska: Karanovac 4:1

Sudija: Vujanović Bojan (Gradiška)
Gledalaca:80
Strijelci: Višić u 3., Panić u 4. i 37., Krecelj u 19.za Omarsku, Đukarić u 55.minuti za Karanovac
Žuti kartoni: Zdjelar, Jokić Mladen, Nišević (Omarska) Čolić (Karanovac). Crveni karton: Kojadinović (Karanovac) u 13. Minuti

Omarska:
Jokić, Jokić Marko, Lajić, Zdjelar (Timarac), Nišević, Rosić, Panić, Krecelj (Stojnić), Anđić, Grahovac, Višić
Trener: Vuleta Milenko.

Karanovac:
Bijelić, Radanović, Ducanović (Gvero), Kojadinović, Bamburać, Dedić (Aleksić), Milosavljević, Banović, Đukarić, Maksimović (Čolić), Babić
Trener: Stanarević Ranko

FK Omarska