Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, u petak, 5.aprila oko 12,50 časova, prijavljeno je da se na raskrsnici ulica Rudnička i Boška Buhe, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač motocikla inicijala S.K. (1969) iz Prijedora i nepoznati vozač koji se nakon nezgode vozilom udaljio sa lica mjesta.

-U ovoj saobraćajnoj nezgodi lake tjelesne povrede zadobio je vozač motocikla a nakon ukazane medicinske pomoći u Opštoj bolnici Prijedor, lice je otpušteno iz zdravstvene ustanove – rekla je Vesna Pačariz, portparolka PU Prijedor.

Ona je dodala da su na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza policijski službenici istog dana oko 15:00 časova identifikovali vozača inicijala M.R. (1970) iz Prijedora, koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, nakon čega se vozilom marke „Opel Astra“ udaljio sa lica mjesta.

-O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica M.R. – rekla je Pačariz.

Tekst i foto ilustracija – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com