Auto moto savez RS i auto moto društva zajedno sa Ministarstvom saobraćaja i veza RS, Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Ministarstvom unutrašnjih poslova RS, Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, i lokalnim zajednicama, u periodu od 14. do 31. marta 2019. godine provodiće preventivnu aktivnost pod nazivom „Osvetlaj obraz, domaćine! Označi traktor žutim rotacionim svjetlom“.

Cilj provođenja kampanje „Osvetlaj obraz, domaćine! Označi traktor žutim rotacionim svjetlom“ jeste povećanje nivoa bezbjednosti saobraćaja u Republici Srpskoj kroz povećanje bezbjednosti vozača traktora, na javnim putevima, a ciljna grupa su vozači traktora.

Auto-moto društvo „Prijedor“ u srijedu 27.03.2019. godine sa početkom u 12:00 časova u društvenom domu u Brezičanima organizuje susret traktorista, a u dogovoru sa organom Grada Prijedora za rad mjesnih zajednica.

AMD će pripremiti propagandni materijal i određen broj žutih rotacionih svjetala.

Obzirom na značaj ove aktivnosti sa stanovišta bezbjednog učešća traktorista u drumskom saobraćaju, molimo vas da događaju prisustvujete te informaciju prenesete putem vaših medija.

AMD PRIJEDOR