Prijedorčanka T.M. (18) teško je povrijeđena nakon što je pala sa balkona drugog sprata zgrade u centru Prijedora. Nesrećna djevojka koja je tek u januaru napunila 18 godina najverovatnije je slučajno pala, a uzrok tragedije mogao bi da bude alkohol.

Izvori Srpskainfo otkrivaju da su djevojka i njen momak sa kojim se zabavljala S.V.(22) iz Prijedora pili neposredno prije tragedije. Otišli su u stan njene sestre, ali još nije jasno zašto su izašli na balkon stana sa kojeg je djevojka pala.

Tokom pada sa drugog sprata, zakačila je za balkon na prvom spratu koji je ublažio jačinu njenog pada. Udarila je na trotoar i polomila lopaticu i rebra.

Nezvanično saznajemo da je mladić S.V. saslušan u Policijskoj upravi Prijedor kako bi se utvrdile okolnosti ovog nesrećnog događaja. Međutim, tačka na cijelu priču mogla bi biti stavljena sutra nakon što se uzme i izjava djevojke koja nije mogla biti ispitana danas jer se nalazi u šok sobi.

Za to vrijeme gradom kruži nekoliko različitih priča o uzroku pada djevojke. Od sagovornika koji poznaju ovaj par, saznajemo da je se ova tragedija dogodila spletom nesrećnih okolnosti u kojima je presudnu ulogu ipak imao alkohol.

Postoje i oni koji tvrde da je djevojka čula majku na vratima stana, koja je bila protiv veze sa ovim mladićem. Navode da je pala tako što je pokušala da pobjegne preko balkona na balkon susjednog stana.

– Tačno je da su majka i sestra bile u blizini kada se ovo dogodilo, ali ne vjerujemo da je bježala na takav način od majke – kažu sagovornici Srpskainfo.

Sa druge strane postoje i oni koji tvrde da bi u ovom slučaju moglo biti elemenata krivičnog djela.

– Mladić je bio sa njom na balkonu. Moguće je da je on gurnuo, ili je bježala od njega – tvrdi ovaj sagovornik.

Pojedini očevici kažu da je mladić pokušao da je spasi te da je rukama držao devojku koja je visila sa balkona dok ga snaga nije izdala.

Dok jedni kažu da je mladić bio kraj djevojke koja je ležala na trotoaru i čekao dolazaka Hitne i policije, drugi tvrde da je pokušao da pobjegne sa mjesta događaja te da se krio iza kontejnera.

Tačne okolnosti koje su dovele do pada djevojke, utvrdiće službenici Policijske uprave Prijedor. Zbog brojnih spekulacija, dezinformacija i intersa građana, najavili su da će čim utvrde istinu uputiti saopštenje za javnost.

Kako saznajemo, pored momka koji je sa djevojkom bio na balkonu, postoje još neki svjedoci ovog događaja.

Tragedija se dogodila oko 19 sati u nedelju veče u Ulici Akademika Jovana Raškovića.

Djevojka je odmah prevezena sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći u prijedorsku bolnicu „Doktor Mladen Stojanović“, a potom u Univerzitetsko-klinički centar Banjaluka.

Iz ove zdravstvene ustanove su saopštili da je dejvojka hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje te da je njeno zdravstveno stanje za sada stabilizovano.

EuroBlic-srpskainfo.com

Vezane vijesti:

NESREĆA U CENTRU PRIJEDORA: MLADA DJEVOJKA PALA SA BALKONA ZGRADE, HITNO PREBAČENA ZA BANJALUKU – FOTO/VIDEO

PRIJEDORČANKA TEŽE POVRIJEĐENA U PADU SA BALKONA ZGRADE – FOTO/VIDEO

LJUBAVNA DRAMA U PRIJEDORU: POKUŠALA SE S MOMKOM SAKRITI OD MAJKE, PA PALA S BALKONA

PRIJEDORČANKA ZA SADA STABILNO: DJEVOJKA PRIMLJENA U UKC RS SA POVREDAMA LOPATICE I REBARA