sladjan janjanin-donatorsko veceU Prijedoru je održano donatorsko veče za odlazak profesionalnog boksera Slađana Janjanina na takmičenje u Hamburg. Janjanin će se 20. decembra u tom gradu boriti za titulu WBC prvaka.

Nakon devet profesionalnih pobjeda bokser Slađan Janjanin dobio je priliku da se bori za titulu WBC-a prvaka Evroazije. Odlazak na ovo takmičenje, koje će biti održano 20. decembra u Hamburgu za njega bi bilo od velikog značaja.

– Nisam favorit, ali za mene bi to bio veliki uspjeh. Ovo je prvi put da neko iz BiH radi takav meč, kaže Slađan.

Slađanu su najveća podrška njegova dva brata, koja se takođe bave boksom. Ponosni su na njega i vjeruju da će opravdati sva njihova očekivanja.

– Slađan se ovih dana spremao na Mrakovici i mogu vam reći da je upotpunosti spreman za ovaj meč. Nadamo se da će Slađan donijeti ovom gradu taj pojas, rekao je Dražen Janjanin.

Za odlazak u Hamburg i učešće na ovom prestižnom takmičenju Slađanu je potrebno oko 1000 evra. Mi mu želimo uspješnu borbu i nadamo se da će se u rodni grad vratiti sa titulom WBC prvaka.

Inače, na ovoj donatorskoj večeri, prikupljeno je oko 2.000 KM, a mladi prijedorski bokser je više nego zadovoljan odzivom i prilozima svojih sugrađana.

ELTA TV
Foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com