Na području koje pokriva Policijska uprava Prijedor proteklih dana dogodilo se nekoliko saobraćajki u kojima je bilo materijalne štete ali i povrijeđenih osoba.

Ono što je zabrinjavajuće jeste činjenica da se danas dogodila nezgoda u kojoj je udaren mladić na pješačkom prelazu a vozač je pobjegao sa lica mjesta.

-Dana 9.februara oko 15:40 časova u ulici Akademika Jovana Raškovića u Prijedoru dogodila se saobraćajna nezgoda. U njoj je učestvovao pješak, lice N.J.(1992) iz Laktaša i nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom, a koji se nakon nezgode udaljio sa lica mjesta. Tom prilikom lice N.J. je zadobilo lake tjelesne povrede – potvrdila je Vesna Pačariz, portparolka Policijske uprave Prijedor.

Ona je dodala da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor uz čiju saglasnost policijski službenici PU Prijedor preduzimaju mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji drugog učesnika saobraćajne nezgode

Uviđaj su obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Inače, saobraćajka se dogodila kod kružnog toka kod “Jugobanke”, na pješačkom prelazu prema raskrsnici kod glavne pošte u centru grada.

Vozači oprez, prilagodite svoju vožnju uslovima na putu i poštujte saobraćajne propise.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com