Trinaesta privredno-turistička manifestacija “Dani zime na Kozari” 2019. godine održaće se 2. i 3.februara 2019. godine.

Manifestacija ima za cilj da promoviše turističke potencijale planine Kozare, a obuhvata sportska i gastro takmičenja uz bogat zabavni program.

Sportska takmičenja obuhvataju ekipna takmičenja gradova i opština Republike Srpske u zabavnim igrama. Gastro takmičenja obuhvataju pripremanje kotlića i čorbi učenika ugostiteljskih škola, izviđačkih odreda i planinarskih društava, te pripremanje lovačkog kotlića lovačkih udruženja.

Prvog dana manifestacije, odnosno 02.02.2019. održaće se planinarski marš u organizaciji Kluba ekstremnih sportova “Albatros”, kao i takmičenje u skijanju za učemike osnovnih i srednjih škola u organizaciji Planinarsko-skijaškog društva „Ljubijski rudar“, a u zavisnosti od vremenskih prilika.

Za posjetioce manifestacije biće organizovan prevoz iz Prijedora, Novog Grada, Kozarske Dubice, Banja Luke i Gradiške. Za građane Prijedora biće organizovan prevoz ispred Gradskog stadiona u periodu od 9:00 do 10:00 časova, a ulaz u Nacionalni park će se taj dan naplaćivati po promotivnoj cijeni od 1 KM.

Centralna manifestacija održaće se 03.02.2019. godine sa početkom u 11.00 časova.

Vidimo se na Kozari

Sve prijave, propozicije i uslove učešća na manifestaciji “Dani zime na Kozari” 2019. godine možete skinuti na linkovima ispod.

Turistička organizacija grada Prijedora

1.-Pravilnik-Dani-zime-na-Kozari-2019

2.-Propozicije-i-prijava-za-sportsko-takmicenje-Dani-zime-na-Kozari-2019

3.-Propozicije-i-prijave-za-gastro-takmicenje-Dani-zime-na-Kozari-2019

4.-Opsti-uslovi-i-prijava-za-izlagace-suvenira-Dani-zime-na-Kozari-2019

5.-Opsti-uslovi-i-prijava-za-zimski-omladinski-mars-Dani-zime-na-Kozari-2019

6.-Propozicije-za-ski-kup-Dani-zime-na-Kozari-2019