Simapatizeri SDS-a iz Prijedora saopštili su da su promjene ovog gradskoj organizaciji, te da ako to neće započeti vrh SDS-a, onda to moraju uraditi sami članovi SDS-a u Prijedoru.

Njihove stavove prenosimo u potpunosti.

“Prije 2 godine, Odlukom Vukote Govedarice, raspušten je GO SDS Prijedor i pored dobrih rezultata same stranke i osvojenih 14.500 glasova Dušana Berića na lokalnim izborima za gradonačelnika Prijedora.

-Imenovano Povjereništvo na čelu sa Milanom Tubinom, sprovedeni izbori mimo svih statutarnih odredbi.

Na sam dan održavanja izborne skupštine u Prijedoru više od 30 izabranih članova skupštine je zamjenjeno sa “dirigovanim” članovima.

Za predsjedika GO SDS Prijedor je izabran Milan Tubin.

-Od tada ovaj čovjek sprovodi samovolju, privatizira Stranku, izbacuje članove iz Stranke što je za rezultat imalo pad broja glasova SDS-a u Prijedoru za 50% u odnosu na 2014. godinu.

-U Skupštini grada odbornici SDS-a su na zadnjoj sjednici podržali prijedloge SNSD-a, što je apsolutno mimo mišljenja većinskog dijela Stranke.

-Na zadnjoj sjednici skupštine SDS RS u Banjaluci, Milan Tubin je na istu privatno doveo 6 lažnih kandidata, kao da pomognu Vukoti Govedarici.

– Na današnjoj sjednici NS RS, Milan Tubin kao poslanik SDS-a nije bio protiv izbora SNSD-ove Vlade iako je to bio stav kluba poslanika SDS-a.

-Pravo pitanje je ko je Milan Tubin?

Juče kao za Vukotu i SDS, danas za SNSD-ovu Vladu.

Radi se o lažnom članu SDS-a i lažnom čovjeku.

Nadamo se da će to SDS i Vukota prepoznati.

-Ako neophodne promjene neće započeti vrh SDS-a, onda to moraju uraditi sami članovi SDS-a u Prijedoru”, kažu simpatizeri SDS-a iz Prijedora.

ATV BL