Dana 03.12.2018. godine u JZU „Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske“ u Banjoj Luci, izvršena je obdukcija beživotnog tijela Kate Pavlović (1946), kom prilikom je od strane patologa utvrđeno da se radi o smrti zadesnog karaktera.

Na osnovu izvršene obdukcije, te do sada prikupljenih saznanja, kao i izvršenog uviđaja na licu mjesta, nisu pronađeni tragovi i predmeti koji bi mogli ukazati na postojanje elemenata krivičnog djela.

Podsjećamo, nestanak Kate Pavlović iz Gornje Ravske je prijavljen Policijskoj upravi Prijedor dana 27.11.2018. godine u poslijepodnevnim časovima, gdje je odmah nakon toga za istom otpočela potraga od strane policijskih službenika Policijske uprave Prijedor i velikog broja građana.

Pronalazak beživotnog tijela starije ženske osobe u mjestu Stara Rijeka, opština Oštra Luka, prijavljen je Policijskoj upravi Prijedor dana 02.12.2018. godine oko 11.00 časova, gdje je na licu mjesta izvršena identifikacija beživotnog tijela, kao i uviđaj od strane policijskih službenika Policijske uprave Prijedor, uz prisustvo ljekara-mrtvozornika

PU Prijedor