Demokratski narodni savez Prijedor proslavio je danas svoju krsnu slavu, Svetog velikomučenika Dimitrija.

-DNS u Prijedoru će i u narednom periodu raditi za dobrobit svojih sugrađana kao što je radio i od svog osnivanja do danas – rekao je predsjednik Gradskog odbora ove stranke i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, na proslavi Mitrovdana.

On je dodao da je DNS sa narodom bio i u proteklim godinama i da mu je narod uzvratio povjerenjem na proteklim izborima, i sve brojnijim članstvom

-Naš izborni rezultat pokazao je da Prijedorčani najviše vjeruju Demokratskom narodnom savezu a mi smo stranka koja i dalje raste i dobija sve veću podršku. Sada je vrijeme da se političke strasti smire kako bi se dogovaralo i organizovali svi nivoi vlasti. Što se prije formira vlast, prije će se nastaviti započeti projekti u interesu građana sa našim koalicionim partnerima – rekao je Đaković.

Osim rukovodstva Gradske organizacije DNS-a Prijedor, slavskom ručku je prisustvovao i predsjednik stranke Marko Pavić, brojni članovi mjesnih odbora, ali i gosti iz društveno-političkog života našeg grada.

On je ovom prilikom čestitao krsnu slavu Mitrovdan svim članovima i simpatizerima DNS-a, kao i svim građanima Prijedora i Republike Srpske koji slave ovog svetitelja.

Demokratski narodni savez Prijedor je u hotelu Prijedor u gradu na Sani po 18. put obilježio svoju krsnu slavu.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com